Udstillinger

Udstillinger bl.a.: Limfjordsudstillingen i Struer. Galleri Lærken, Hazerswoude, Holland ‘FUGA 93? udstillingen i Brøndsalen i Frederiksberg Have. Gimsinghoved, Struer. Skolernes Kunstforenings vandreudstilling i Vestvendsyssel. Kunstgaarden på Fyn. Husets Galleri i Ålborg. Børglumudstillingen. Den Gamle Tobaksfabrik, Lemvig. Galleri ‘På den anden side’ i Hjørring. Galleri ‘Den Gamle Redningsstation’ i Gl. Skagen. Vordingborg Seminarium. Skolernes vandreudstilling i Viborg Amt. Påskeudstillingen i Brønderslev Galleri gl. Hjørring i Hjørring. Galleri G i Brønderslev. Hjørring By’s Kunstkalenderudstilling. Poulstrupudstillingen. Aalborg Universitets Kunstforening “Skråningen”. Galleri Korn, GolfArt 99, Benniksgaard, Graasten.Vendsyssel Censurerede Udstilling, Hjørring.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

One Response to Udstillinger

  1. Hr WordPress says:

    Hej, dette er en kommentar.
    For at slette en kommentar logger du blot ind og læser indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>